search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:10
MENU CLOSE

Ατύχημα του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα στο σπίτι του «είδε» αντιρωσικό κανάλι στο Telegram

02.12.2022 16:52
putin0212_new

Λέγεται στην καθομιλουμένη, με διάθεση σαρκασμού, ότι «ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από…» και λίγο έλειψε να το πάθει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, αν πιστέψουμε το κανάλι General SVR στο δίκτυο Telegram, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον των σωματοφυλάκων του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, το βράδυ της Τετάρτης (30/11), ο Πούτιν καθώς κατέβαινε από τα σκαλιά στην επίσημη κατοικία του στην Μόσχα, γλίστρησε με συνέπεια να «μετρήσει» πέντε σκαλοπάτια χτυπώντας τον κόκκυγα και μετά γύρισε με το πλευρό πέφτοντας από άλλα δύο σκαλοπάτια. Το άσχημο πέσιμο είχε και άλλα, χειρότερα, παρατράγουδα, αφού ο Πούτιν «αφόδευσε ακουσίως» –  όπως λένε οι πηγές που επικαλείται το General SVR, αποδίδοντας την άσχημη κατάληξη στα προβλήματα που έχει ο Πούτιν με το γαστρεντερικό σύστημα εξαιτίας του καρκίνου, από τον οποίον φέρεται ότι πάσχει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «το ατύχημα συνέβη μπροστά στους σωματοφύλακες, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και έσπευσαν να βοηθήσουν τον Πούτιν». Ο 70χρονος Βλαντίμιρ Πούτιν φημολογείται ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, αν και καμία από αυτές τις φήμες δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Τρεις άνδρες ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να πάει στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που βρίσκονταν σε επιφυλακή στην κατοικία του», μεταδίδει το General SVR. Οι γιατροί λέγεται ότι «έφτασαν σε λίγα λεπτά, αλλά δεν μπορούσαν να εξετάσουν αμέσως τον πρόεδρο». Κι αυτό επειδή λόγω «όγκου στο γαστρεντερικό σύστημα, εξαιτίας του οποίου έχει ήδη αρκετά προβλήματα πέψης», η πτώση από τα σκαλιά προκάλεσε «ακούσια αφόδευση».

«Πριν τον εξετάσουν, οι γιατροί συνόδευσαν τον πρόεδρο στο μπάνιο και τον βοήθησαν να καθαριστεί. Η ενδελεχής εξέταση έδειξε εκδορές στον κόκκυγα. Δεν διαγνώστηκε κάτι σοβαρό και οι εκδορές αντιμετωπίζονται με παυσίπονα», σύμφωνα με τις πληροφορίες του General SVR.

Προκύπτει πάντως ερώτημα για την ασφάλεια του Πούτιν, αφού «φορά ειδικά παπούτσια ακόμα και μέσα στο σπίτι, με αντιολισθητικούς πάτους και τα σκαλιά στην κατοικία του θεωρούνται απολύτως ασφαλή. Όπως προκύπτει όμως όλα τα προληπτικά μέτρα δεν έχουν νόημα όταν υπάρχει θέμα με το νευρικό σύστημα», υποστηρίζει το General SVR.

Παρά τις πληροφορίες αυτές, ο Πούτιν την επόμενη μέρα έκανε επίσκεψη σε ένα εργαστήριο στην Μόσχα και δεν είχε κανένα εμφανές πρόβλημα υγείας.

Στο πρόβλημα καρκίνου που λέγεται ότι αντιμετωπίζει ο Πούτιν αναφέρθηκε ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, ο οποίος είχε πρόσβαση στο προεδρικό περιβάλλον όταν γύριζε ένα ντοκιμαντέρ, το 2017 και επιβεβαίωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος αντιμετώπισε επιτυχώς κάποιο πρόβλημα με καρκίνο κατά το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

Νέος συναγερμός στην Μαδρίτη: «Αιματοβαμμένο πακέτο» στην ουκρανική πρεσβεία

Επισήμως Ρώσος πολίτης ο Σνόουντεν – Πήρε το διαβατήριο του

DW: «Λιώνουν οι πάγοι» ανάμεσα σε Αίγυπτο και Τουρκία – Το Κάιρο προτιμά την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:08