search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Ανδρέας Λοβέρδος για υποκλοπές: Είμαι παθών

09.12.2022 15:29
loverdos_new

Στην παραδοχή ότι είναι θύμα παρακολούθησης προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «παθών» και κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση δεν απαντά στο πρόβλημα με το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ.

«Εγώ ποιον να ρωτήσω τι θα κάνω, κ. Τσιάρα; Βγήκε ότι παρακολουθούμαι, ποιον θα ρωτήσω; Πού θα τρέξω για να προστατευτώ; Πουθενά» είπε.

Επιπλέον, ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε ότι με τις διατάξεις του νομοσχεδίου δεν καταλαβαίνει τι οφείλει να κάνει «με αποτέλεσμα να τηλεφωνώ σε συναδέλφους μου που έχουν το ίδιο πρόβλημα και να τους ρωτάω τι έκαναν».

Στη συνέχεια, ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ψάξει το θέμα μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Πιπιλή για Αβραμάκη: «Μου έκανε την επαίσχυντη χειρονομία του Κασιδιάρη από το 2012» (audio)

Υποκλοπές: Στα «κόκκινα» η αντιπαράθεση – Γιατί αγωνιά η ΚΟ της ΝΔ

Πώς η κυβέρνηση προσπαθεί να «κλείσει» το ζήτημα με τους Ρομά και το «μήνυμα» Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 05:37