search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Η δήλωσή της για το Κατάρ που είχε εξοργίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη

09.12.2022 21:02
ANDROULAKISKAILI

«Πρωτοπόρο» στα εργασιακά δικαιώματα είχε χαρακτηρίσει το Κατάρ η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, η οποία πλέον ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από Καταριανούς αξιωματούχους.

Την 1η Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στο Twitter ότι η Εύα Καϊλή συναντήθηκε με τον κ. Al Marri, Υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Η αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρετίζει τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις του σε θέματα εργασίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχομαι καλό τουρνουά».

https://twitter.com/CristianTudorEU/status/1587556753142579201

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Πλέον αναμένεται και η διαγραφή της από την ομάδα των ευρωσοσιαλιστων, ωστόσο εκτός απροόπτου θα κρατήσει την έδρα της.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη του στο BlueSky ο Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς σχετικά με την δήλωση της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κατάρ, είχε επισημάνει: «Δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών».

Μάλιστα, συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη έλεγαν πως η κ. Καϊλή μετά και τη δήλωση του αρχηγού ήταν «ξένο σώμα».

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις των 9 ηγετών της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Νότου – Live

EUMED 9 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να βρούμε λύση με το πλαφόν (Photos)

ΥΠΕΞ: Σε αντικατάσταση του εκπροσώπου Αλέξανδρου Παπαϊωάννου προχώρησε ο Δένδιας – Ποιος αναλαμβάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:16