search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Το οδοιπορικό του BBC στα συντρίμμια του μοιραίου τρένου (Video)

01.03.2023 18:02
treno tempi1234- new

«Βλέπετε θραύσματα μετάλλων, ρούχα, υφάσματα και διασώστες που βρίσκεται κοντά σε αυτό που πριν από 10-12 ώρες ήταν τρένο». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τη εικόνα που αντικρίζει ο ρεπόρτερ Κώστας Κουκουμάκας, που τροφοδοτεί το BBC με πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο ρεπορτάζ, που ανέβηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του BBC γύρω στις 3 το μεσημέρι, ο Κώστας Κουκουμάκας αναφέρει πως υπάρχουν ασθενοφόρα σε ετοιμότητα για τη μεταφορά τραυματιών, αλλά τονίζει ότι «στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία ελπίδα για όσους είναι παγιδευμένοι κάτω από το τρένο».

«Υπάρχει η μυρωδιά του καιόμενου μετάλλου και πλαστικού στην ατμόσφαιρα, διότι λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση ξέσπασε φωτιά», μεταδίδει το BBC , «γι αυτό δύο ή τρία από τα πρώτα βαγόνια μετατράπηκαν σε παλιοσίδερα».

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο αφιερώνει από τα ξημερώματα εκτενή ρεπορτάζ για την κάλυψη της τραγωδίας, στηριζόμενο στους δικούς του συνεργάτες, αλλά και στη ροή πληροφοριών από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Πονοκέφαλος για τους Ρώσους τα ουκρανικά drones – Αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα ζήτησε ο Πούτιν (videos)

Τέμπη: Το μήνυμα συμπαράστασης του Μακρόν στα ελληνικά

Τα δέκα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στον κόσμο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:32