search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Συγχωροχάρτι Τσίπρα στον Πολάκη για μια συγγνώμη που δεν δόθηκε

19.03.2023 06:00
POLAKIS_TSIPRAS_new

Το συγχωροχάρτι του Τσίπρα στον Πολάκη είναι λάθος όχι απλά πολιτικό, αλλά και ηθικό, γιατί δόθηκε σε κάποιον που δεν τόλμησε να γράψει τη λέξη «συγγνώμη» στην πρόσφατη φλύαρη επιστολή μεταμέλειας – τάχαμου.

Η επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια – με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας – είναι εις βάρος του Τσίπρα επειδή αφενός αναιρεί μια προσωπική του απόφαση και αφετέρου πλήττει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει το εκλογικό του ακροατήριο ενόψει μιας κρίσιμης αναμέτρησης.

Η απόφαση να είναι ο βουλευτής στα ψηφοδέλτια δεν είναι απλά επιστροφή ενός προσώπου που έκανε μια λάθος δήλωση – πράγμα που είναι πιθανό να συμβεί στον καθένα – αλλά επιστροφή μιας αντίληψης για την πολιτική αντιπαράθεση που ζημιώνει απολύτως την αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η απόφαση θα καταγράφει αρνητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στις δημοσκοπήσεις – όποιες ενστάσεις και να έχει κανείς – αλλά κυρίως στην κάλπη.

Διαβάστε επίσης:

Ο «συμβολαιογράφος» των δημοσκοπήσεων και τα «στοιχήματα» Μητσοτάκη και Τσίπρα

Το μηνύματα Τσίπρα στο Mega, το θρίλερ με τον Καραμανλή και οι βολές στον Ντογιάκο

Το σκληρό ροκ προς τις εκλογές, το τοξικό κλίμα και η μάχη του Ανδρουλάκη από τις Βρυξέλλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15