search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:56
MENU CLOSE

«Μπινελίκια» σε Τραμπ από τον γιο του Μπόουι για χρήση τραγουδιού του

06.04.2023 18:03
duncan jones

Σφοδρή επίθεση – με αρκετά «γαλλικά» – εξαπέλυσε ο Ντάνκαν Τζόουνς γιος του θρυλικού Ντέιβιντ Μπόουι, στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για τη χρήση ενός τραγουδιού του αείμνηστου μουσικού και τραγουδιστή.

Ο Τζόουνς αναφερόταν στη χρήση του «Rebel Rebel» του Μπόουι από τον Τραμπ ως μουσική που θα «ζεστάνει» το πλήθος πριν από την ομιλία του την περασμένη Τρίτη, μετά την σύλληψή του από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης.

«Σίγουρα αυτός ο γ@@@@ς συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη μουσική του μπαμπά μου απλώς για να με εκνευρίσει προσωπικά», έγραψε ο Τζόουνς, προσθέτοντας: «(Αστείο. Βρίσκομαι πολύ κάτω από το ραντάρ του.)»

Στο tweet του έχει αναρτήσει ένα μικρό βιντεάκι με τον Ντέιβιντ Μπόουι να αγριοκοιτάζει τον συνομιλητή του.

Ο Τραμπ έχει χρησιμοποιήσει τη μουσική του Μπόουι στο παρελθόν, ιδίως κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Το έχουμε ξαναπεράσει», έγραψε τότε ο Τζόουνς, που είναι γνωστός σκηνοθέτης. «Χρησιμοποιούσε το ίδιο κομμάτι πριν από 6 χρόνια. Μου είπαν ότι λίγα μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό».

Άλλοι μουσικοί έχουν επίσης ασκήσει έντονη κριτική στον Τραμπ επειδή χρησιμοποίησε τη μουσική τους, είναι η Ριάνα, ο Αξλ Ρόουζ , ο Βίκτορ Γουίλις και ο Νιλ Γιανγκ των Village People.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δειλά βήματα για διάλογο, ή «στάχτη στα μάτια» των Ρώσων;

Γερμανικός εκβιασμός στην ΕΕ για χρέος και δημοσιονομική πολιτική

Παρίσι: Έφοδος διαδηλωτών στα κεντρικά της BlackRock (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:54