search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Νέγκα σε Σερίφη: «Δώσατε ομιλία για το ΚΚΕ με ιμπεριαλιστική μπλούζα του NBA»

19.05.2023 13:46
serifis

Καλεσμένος στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Βαγγέλης Σερίφης.

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την «ιμπεριαλιστική» μπλούζα ΝΒΑ που φορούσε σε ομιλία του.

Πιο συγκεκριμένα τον ρώτησε: «Θα σας πω την αμαρτία μου. Σα έβλεπα να λέτε κομμουνιστικό κόμμα κι από κάτω Λος Άντζελες και λέω αυτός ο τύπος ξέρει τι λέει. Πρέπει να ναι η πρώτη φορά που έχει ειπωθεί το κομμουνιστικό κόμμα με ιμπεριαλιστική μπλούζα ΝΒΑ».

Με τον Βαγγέλη Σερφίφη να απαντά:

«Ε, δεν είναι ιμπεριαλιστική μπλούζα μην το πας έτσι. Καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα. Καταρχήν ένας άνθρωπος πρέπει να είναι πολυδιάστατος και να σου πω ότι το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι πιο πολύ με αυτή την κουλτούρα. Έχω την ομάδα μου, την παρέα μου τους συνεργάτες μου με τους οποίους κάνουμε τις δικές μας εκπομπές για το ΝΒΑ και το NFL και τα αμερικάνικα αθλήματα. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε τι θες να κάνουμε δηλαδή. Να κοι΄ταμε το πρωτάθλημα της Σοβιετικής Ένωσης του 1982 στο Βλαδιβοστόκ; Δεν έχει κανένα νόημα»

Στη συνέχεια η Αθηναΐς Νέγκα σημείωσε πως το χαρακτηριστικό του ΚΚΕ είναι η σταθερότητά του σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία με βασικό άξονά της την αντιαμερικανική πολιτική.

«Είμαστε κατά των πολιτικών τους και της εξωτερικής πολιτικής. Οι λαοί είναι λαοί. Αυτή τη στιγμή είμαστε ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν αντιλαϊκά μέτρα.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φίλης σε Χατζηδάκη: Σε παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης με το Predator και το έχεις βουλώσει! (video)

Παγώνη: «Δεν αλλάζω, ψηφίζω ΝΔ από τότε που γεννήθηκα» (video)

Τσίπρας: Ο Κατρούγκαλος που έκανε ένα λάθος είναι εκτός, ο Καραμανλής των Τεμπών είναι εντός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15