search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο ο «Καβαλιέρε»

09.06.2023 17:23
berlusconi 987- new

Στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου επέστρεψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το οποίο έφυγε -μετά από νοσηλεία 45 ημερών- στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ANSA, ο «Καβαλιέρε» εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικούς ελέγχους. Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε κανονική κλίνη και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ο 86χρονος πολιτικός τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε θεραπεία έξι εβδομάδων λόγω λοίμωξης στους πνεύμονες που συνδέεται με χρόνια λευχαιμία.

Μετά την προτελευταία εισαγωγή του, οι γιατροί ανέφεραν πως ο Μπερλουσκόνι πάσχει από Χρόνια Μυελομονοκυτταρική Λευχαιμία, χωρίς να διευκρινίζεται το πότε εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο καρκίνος, επισημαίνοντας, όμως, ότι δεν είχε οξεία μορφή.

Η υγεία του Μπερλουσκόνι έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς το 2016, ενώ έχει εισαχθεί επανειλημμένως στο νοσοκομείο από τότε που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, πριν από τρία χρόνια.

Η Forza Italia του Μπερλουσκόνι συμμετέχει στον δεξιό συνασπισμό της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, με τον ίδιο να μη διατηρεί ρόλο στην κυβέρνηση.

Τον περασμένο μήνα, ο Μπερλουσκόνι δημοσίευσε δύο βιντεοσκοπημένα μηνύματα από το νοσοκομείο, απευθυνόμενος σε μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του. Τόνισε, μάλιστα, στο συνέδριο της Forza Italia πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Για το Σάββατο είχε προγραμματισθεί σύσκεψη του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, στην βίλα του Μπερλουσκόνι στο ‘Αρκορε έξω από το Μιλάνο, η οποία, φυσικά, ακυρώθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Τι γνωρίζουν οι Αρχές για τον δράστη της επίθεσης στην Ανεσί – Οι σταθμοί του σε Τουρκία και Ελλάδα

Nέα ναυάγια μεταξύ Τυνησίας και Σικελίας – Τι σημαίνουν οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις

Τα λάθη και οι ανοησίες που έκαναν οι πιο ευφυείς άνδρες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34