search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:25
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Μετά την «Πλεύση Ελευθερίας» άρχισαν τα όργανα και στη «ΝΙΚΗ»

11.06.2023 00:13
KOMMA NIKH

Την σφοδρή αντίδραση της υποψήφιας βουλευτή με το κόμμα ΝΙΚΗ, Βασιλικής Ζιάκα, προκάλεσε η απόφαση του επικεφαλής Δημήτρη Νατσιού να προχωρήσει σε αλλαγές στις λίστες ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Παρότι η Βασιλική Ζιάκα είχε αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς (σύνολο 3.491) στην αναμέτρηση του Μαϊου στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, ο επικεφαλής του κόμματος αποφάσισε να τοποθετήσει άλλο πρόσωπο στην πρώτη θέση της λίστας.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο facebook αποκαλύπτει πως, όταν διαπίστωσε ότι δεν βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ηγεσία του κόμματός και της προτάθηκε διορισμός ως επιστημονική συνεργάτης στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη θέση της λίστας για την εκλογική περιφέρεια της Λάρισας τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Ρούντας, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Κόρινθο.

Ακολούθησε ανακοίνωση από την ηγεσία της «ΝΙΚΗΣ», όπου εξηγείται μεταξύ άλλων πως «η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος δεν μπορεί να καθορίζεται από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία και τη βούληση των πολιτών αλλά πρέπει να ορίζεται από μια κομματική οργάνωση που θα κρίνει πρωτίστως, το ομαδικό και θυσιαστικό πνεύμα της ΝΙΚΗΣ, δεύτερον χαρακτηριστικά όπως γνωστικό υπόβαθρο, εμπειρία και εξειδίκευση και τέλος ασφαλώς, η σειρά σταυροδοσίας των τελευταίων εκλογών».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Υπάρχει κίνδυνος παντοδυναμίας και όχι ακυβερνησίας»

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιάννη Μαρκόπουλου

Κωνσταντοπούλου: «Ήταν όλοι ενήμεροι για τις αλλαγές στις λίστες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15