search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:19
MENU CLOSE

ΚΚΕ εναντίον Νίκης Λυμπεράκη

18.07.2023 17:55
niki lymperaki

Στο στόχαστρο του ΚΚΕ μπήκε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, με αφορμή άρθρο της στο «Βήμα» με τίτλο «Αυτοί σπούδασαν έξω. Οι άλλοι;».

Η δημοσιογράφος γράφει για την αναθεώρηση του άρθρου 16 αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πόσοι άραγε από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τάσσεται κατά της αλλαγής του άρθρου 16 πέρασαν από πανεπιστήμια του εξωτερικού» και προσθέτει, «Από τους 21 βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος οι 5 έχουν περάσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από ιδρύματα της αλλοδαπής… Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε και πόσοι εξ αυτών στέλνουν τα παιδιά τους έξω για σπουδές. Είναι αυτό μεμπτό; Ουδόλως! Απλώς, να ξέρουμε τι λέμε».

Η ενόχληση του ΚΚΕ αποτυπώθηκε στο σχόλιο που φιλοξενήθηκε στον «Ριζοσπάστη», που αναφέρει τα εξής: 

«Προσπερνάμε το γεγονός ότι το άρθρο 16 δεν έχει καμία σχέση με τη δυνατότητα κάποιου από την Ελλάδα να σπουδάσει στο εξωτερικό ή το αντίστροφο. Προσπερνάμε το γεγονός ότι η δημοσιογράφος προσπαθεί να ελέγξει την ορθότητα μιας θέσης ενός κόμματος με βάση το τι κάνουν τα στελέχη του στην προσωπική τους ζωή» για να προσθέσει, «Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε ότι ολόκληρη δημοσιογραφική έρευνα απέτυχε να καταγράψει το γεγονός ότι, από τους 5 βουλευτές του ΚΚΕ που σπούδασαν στο εξωτερικό, οι 3 σπούδασαν σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας την περίοδο της σοσιαλιστικής οικοδόμησης ή αμέσως μετά και οι άλλοι 2 σπούδασαν σε δημόσια πανεπιστήμια της Ιταλίας, όλοι τους χωρίς δίδακτρα».

Και το σχόλιο για τη Νίκη Λυμπεράκη καταλήγει ως εξής:

«Θα προτείναμε στη συμπαθή δημοσιογράφο να κάνει την επόμενη έρευνά της για το ΚΚΕ μόλις δροσίσει λιγάκι…»!

Διαβάστε επίσης:

«Αναζωπύρωση» τηλεθέασης λόγω πυρκαγιών

Στις πυρκαγιές «κάηκε» και το «ουσιαστικά»

Ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ τρέχει να ξεφύγει από τις φλόγες σε κατάσταση πανικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:19