search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:11
MENU CLOSE

UFO και στο… Μεξικό: Παρουσίασαν «πτώματα εξωγήινων» στο Κογκρέσο (Photos/Videos)

13.09.2023 18:06
aliens

Δύο υποτιθέμενα «μη ανθρώπινα» πτώματα εξωγήινων αποκαλύφθηκαν σε Μεξικανούς δημοσιογράφους.

Τα μουμιοποιημένα δείγματα παρουσιάστηκαν σε γυάλινες θήκες ως μέρος μιας επίσημης αποκάλυψης στο Κογκρέσο του Μεξικού σε μια ακρόαση που προκάλεσε ενθουσιασμό στους λάτρεις των UFO (αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων).

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο μεξικανός κυνηγός… UFO Jaime Maussan, παρουσίασε αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν δύο τέλεια διατηρημένες «μη ανθρώπινες οντότητες», λέγοντας ότι βρέθηκαν στην πόλη Κούσκο του Περού και εκτιμάται ότι ήταν 1.000 ετών.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού πρωτοστάτησε ο δημοσιογράφος και ερευνητής UFO Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους είναι “άγνωστο” και ότι τα δείγματα δεν ήταν μέρος της “επίγειας εξέλιξής μας”, ανέφεραν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της εξελικτικής μας ιστορίας στη Γη», είπε στην παρουσίασή του σε αξιωματούχους της κυβέρνησης του Μεξικού και εκπροσώπους από τις ΗΠΑ.

«Δεν είναι όντα που ανακτήθηκαν από συντριβή UFO».

«Αντίθετα, βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φύκια) και στη συνέχεια απολιθώθηκαν».

Ωστόσο, ένας ισχυρισμός που διατύπωσε το 2015 ο Maussan ότι ένα μουμιοποιημένο σώμα – που υποτίθεται ότι ήταν εξωγήινος- που βρέθηκε κοντά στη Nazca στο Περού, κατερρίφθη αργότερα καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παιδί.

Μιλώντας για την τελευταία του ανακάλυψη, ο Maussan είπε στην αντιπροσωπεία της Πόλης του Μεξικού ότι τα δείγματα είχαν εξεταστεί στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού.

Είπε ακόμη ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τη χρονολόγηση των ευρημάτων με ραδιενεργό άνθρακα για να συλλέξουν στοιχεία DNA και οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι το ένα είχε “αυγά” μέσα του.

Οι εκπρόσωποι του Κογκρέσου είπαν ότι οι πληροφορίες τους είχαν αφήσει με “σκέψεις” και “ανησυχίες” και με την προοπτική να “συνεχίσουν να συζητούν γι’ αυτό”.

Ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος τον Ιούλιο ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός των UFO ή UAP (αγνώστων ανώμαλων φαινομένων) «αναφέρεται κατάφωρα ανεπαρκώς», ήταν επίσης παρών.

Πέρυσι συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από το περιστατικό στο Roswell, το οποίο εξακολουθεί να δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας μέχρι σήμερα.

Ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο λέγεται ότι συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού το 1947, οδηγώντας στην πιθανή ανάκτηση σωμάτων εξωγήινων, τα οποία οι καχύποπτοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν συγκαλυφθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου για κακοκαιρία Daniel και φωτιές: «Η Τουρκία έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα»

ΗΠΑ: Σκάνδαλο με Δημοκρατική υποψήφια μετά τις αποκαλύψεις για το live sex σε πορνογραφικό site – «Ρίχνουν λάσπη»

Βιετνάμ: Αναφορές για τουλάχιστον 30 νεκρούς από φωτιά σε πολυκατοικία – Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06