search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:30
MENU CLOSE

Όπλο του Χάρη Δούκα η… ΔΗΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2304
19/10/2023
22.10.2023 07:05
XARHS_DOUKAS
Eurokinissi

Θυμάστε τη ΔΗΜΑΡ; Ένα κόμμα της Ανανεωτικής Αριστεράς, το οποίο συμμετείχε σε κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έμεινε εκτός Βουλής, διασπάστηκε, κάποια από τα στελέχη του πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι στο ΠΑΣΟΚ και μετά διαλύθηκε;

Ε, λοιπόν, η ΔΗΜΑΡ έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων. Στελέχη που προέρχονται από το πρώην κόμμα του Φώτη Κουβέλη βρέθηκαν στον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων.

Ένα απ’ αυτά τα στελέχη είναι ο Κώστας Πανδής, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Χάρη Δούκα, που τον συνόδευε σε κάθε του βήμα στην προεκλογική εκστρατεία και στα μέσα ενημέρωσης. Προέρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά και ανήκει σε εκείνους που παρέμειναν στο ΠΑΣΟΚ μετά τη φυγή στελεχών της ΔΗΜΑΡ. Ο συνδυασμός του έχει κόσμο και από την Οικολογία.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Fake News ότι παντρεύτηκα στα Χάμπτονς»

Ισχυρή και… έτοιμη η Λαϊκή Δεξιά

Ακόμη τους βασανίζει το… debate στη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:18