search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:55
MENU CLOSE

Alpha: Σειρά παρωδία των δραματικών σίριαλ από τους Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου

15.11.2023 11:14
reppas-papathanasiou

Τον αθέατο κόσμο όσων συμβαίνουν πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες των δραματικών σειρών βάζουν στο επίκεντρο της νέας σειράς μυθοπλασίας τους οι σεναριογράφοι και θεατρικοί συγγραφείς Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου για την οποία συμφώνησαν με τον Alpha να ενταχθεί στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Η νέα κωμική πρόταση θα αποτελεί παρωδία καταστάσεων οι οποίες συμβαίνουν δίπλα, πίσω από τις κάμερες των τηλεοπτικών πλατό κυρίως δραματικών σειρών σαν τον «Σασμό» σε μια προσεγγιστική λογική ανάλογη της ταινίας «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» αλλά και της ανεπανάληπτης σειράς «Δύο ξένοι» στην οποία σατιρίζονταν τα «ντεσού» στα «πρωινάδικα» των καναλιών. Συστατικά που θα τροφοδοτήσουν τις καταστάσεις οι οποίες θα αναπτύσσονται στα επεισόδια, τα λάθη σε σειρές που δεν φθάνουν ποτέ στην τελική- προβαλλόμενη εικόνα, οι καβγάδες, οι ίντριγκες, οι λυκοφιλίες.

Λέγεται πως το συγγραφικό δίδυμο έχει κάνει κρούσεις στη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, την Καίτη Κωνσταντίνου, τον Κώστα Κόκλα, τη Βασιλική Ανδρίτσου, το Χάρη Χιώτη κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με τον θάνατό του – Πότε θα μάθουμε με ακρίβεια την αιτία

Μανούσος Μανουσάκης: Η αντίδρασή του όταν είδε πρώτη φορά την Παπαχαραλάμπους για τους «Ψιθύρους Καρδιάς» (Video)

Σε δημοπρασία ρούχα και αντικείμενα του Prince

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:48