search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Σάνα Μαρίν: Νεά ζωή μετά την πολιτική – Σέξι πόζες με μαγιό και ανέμελες στιγμές! (Photos)

29.11.2023 14:49
sanamarin-new

Ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές από τα ταξίδια της δημοσιεύει η Σάνα Μαρίν λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από τον πρωθυπουργικό θώκο της Φινλανδίας και το διαζύγιό της.

Αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, η πρώην ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών της Φινλανδίας απολαμβάνει την εργένικη ζωή με όλες τις χαρές και τις ανέσεις της.

Στις φωτογραφίες αυτές, η ίδια δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και με μαγιό ή κοντό σορτσάκι, ενώ δεν κρύβει πληροφορίες σχετικά με τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς της προορισμούς.

Σε κάποιες άλλες τη βλέπουμε σε selfies πόζες αλλά και να γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της.

Η είδηση του χωρισμού της από Μάρκους Ράικονεν έγινε γνωστή λίγους μήνες πριν, όταν η Σάνα Μαρίν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από κοινού με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι σήμερα 5 ετών, με τους ίδιους να δηλώνουν μέσα από ξεχωριστές αναρτήσεις στα social media ότι θα παραμείνουν φίλοι, διατηρώντας άριστες σχέσεις.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι. Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ντραγκέτα: Ανατριχιαστικές ιστορίες από τη δική – Ανθρωποφάγα γουρούνια και εκβιασμοί με νεκρά ζώα (videos)

Τα 10 πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο

Νορβηγία – Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ: Ταξίδι στα μισά του δρόμου προς τον Βόρειο Πόλο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50