search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Επεισόδια στου Ρέντη: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – Κοντά στην ταυτοποίηση του «καθοδηγητή» οι αρχές

11.12.2023 16:43
18xronos anakritis 65- new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την άγρια οπαδική επίθεση που σημειώθηκε έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα ο 31χρονος αστυνομικός.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα εντάλματα σύλληψης που ετοιμάζονται, καθώς αστυνομικοί της ΓΑΔΑ υπογραμμίζουν ότι «είμαστε μόνο στην αρχή της έρευνας», και ότι η υπόθεση δεν τελειώνει με τη σύλληψη του 18χρονου.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να εντοπιστεί ο καθοδηγητής, δηλαδή το άτομο που έδωσε «πράσινο φως» να μετακινηθεί η συγκεκριμένη ομάδα των χούλιγκανς και ήταν και αυτός που τους έδωσε τα πολεμοφόδια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αστυνομικών συντακτών.

Αγώνας δρόμου για την ταυτοποίηση του «καθοδηγητή»

Οι Αρχές φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε τη φωτοβολίδα στον 18χρονο και έχουν συγκεντρώσει μαρτυρίες που δίνουν στοιχεία για το πρόσωπό του. Είναι πια στη διαδικασία να «δέσουν» τα στοιχεία και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, πρόοδος φαίνεται να υπάρχει και στην έρευνα για τα 20-25 άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση, καθώς συγκεντρώνονται στοιχεία για την δράση και την ταυτότητά τους. Μάλιστα όλα δείχνουν πως πλέον οι έρευνες έχουν μπει στην ευθεία για νέες συλλήψεις.

Την ίδια ώρα ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι είναι αυτός που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στο Ρέντη, έφτασε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα και πλημμελήματα και διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

«28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛΑΣ»

Ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό, μιλώντας στον Alpha, είπε ότι ο άνθρωπος που έδωσε το όνομα του γιου του στην αστυνομία, είναι «συνεργάτης γνωστού τράπερ».

«Είναι ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην αστυνομία. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του», ανέφερε ο πατέρας του 18χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Βριλήσσια: Νέες αποκαλύψεις για τον κομμωτή που συνελήφθη – Eίχε βάλει κρυφές κάμερες και στο δωμάτιο της θετής του κόρης

Καιρός: Αφρικανική ζέστη που έρχεται στη χώρα μας θα ανεβάσει τη θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα

Κρήτη: Με οίδημα στο κεφάλι χαροπαλεύει στη ΜΕΘ μετά το αλλεργικό σοκ η 17χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:50