search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:15
MENU CLOSE

Κυνισμός από Δόμνα Μιχαηλίδου: «Το περπάτημα κάνει καλό» η απάντηση για τη συγχώνευση σχολείων – Προτείνει να περπατούν τα παιδιά… 8 χλμ την ημέρα (Video)

11.12.2023 19:38
domna mixailidou

Τη συγχώνευση σχολείων που προωθεί η κυβέρνηση επιχείρησε να υπερασπιστεί η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως οι συγχωνεύσεις γίνονται αφού ληφθούν υπόψη συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις μεταξύ των οποίων να διασφαλίζεται ότι οι μαθητές δεν θα αναγκάζονται να μετακινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις και η μετακίνηση θα είναι ασφαλής, δήλωσε πως οι συγχωνεύσεις δεν είναι το «απόλυτο κακό» ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο είναι αναρμόδιο να αποφασίσει ή να παρέμβει σε μια τέτοια απόφαση.

Στην παρατήρηση της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνας Νοτοπούλου, ότι η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς ανησυχούν για το γεγονός της απομάκρυνσης των μαθητών από το γνώριμο περιβάλλον και της υποχρέωσης να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο,  η κ. Μιχαηλίδου με κυνικό τρόπο απάντησε πως το περπάτημα κάνει καλό και πως ο ΠΟΥ συστήνει να περπατάμε όλοι 8 χλμ. την ημέρα για καλή υγεία.

«Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Φλωρίδης για οπαδική βία: «Υπάρχουν ομάδες που ενεργούν εγκληματικά»

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει την οπαδική βία

Δεν συμφωνεί ο Τεμπονέρας με τον Κασσελάκη για τον στόχο των ευρωεκλογών – «Ρεαλιστική η δεύτερη θέση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14