search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει την οπαδική βία

11.12.2023 19:07
avgeri syriza 654- new

Βέλη κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εκτόξευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Η κ. Αυγέρη τόνισε χαρακτηριστικά: Οι σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει
την οπαδική βία.

Μόνο που αυτό το ακούμε ξανά και ξανά από κυβερνητικά χείλη, μετά από κάθε τραγικό περιστατικό δολοφονικής οπαδικής βίας που συμβαίνει επί των ημερών της κυβέρνησης της ΝΔ, και δυστυχώς τα περιστατικά αυτά είναι πολλά.

Το Φεβρουάριο του 2022, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, δήλωνε ο πρωθυπουργός:

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση προχωρούσε στην ανακοίνωση δέσμης μέτρων.
Ενάμιση χρόνο μετά, τον Αύγουστο του ‘23, Κροάτες χούλιγκαν διέσχιζαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια. Νεκρός ακόμη ένας νέος άνθρωπος. Ο Μιχάλης Κατσουρής. Ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της UEFA, ανακοινώνει τα ίδια μέτρα για τη
 βία στο ποδόσφαιρο και δηλώνει για μια ακόμα φορά πόσο αποφασισμένος είναι: Όπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα στην πράξη. Λόγια και μόνο λόγια. Το περασμένο Σάββατο, μετά την επίσκεψή του στον βαριά τραυματισμένο αστυνομικό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε την άμεση εφαρμογή τεσσάρων μέτρων. Η κυβέρνηση φαίνεται να τα υιοθετεί. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν πράγματι θέλει και μπορεί να τα εφαρμόσει».

Διαβάστε επίσης:

Οπαδική βία: Συνένωση δικογραφιών και έρευνα για τυχόν δράση εγκληματικών οργανώσεων εξετάζει η κυβέρνηση

Δεν συμφωνεί ο Τεμπονέρας με τον Κασσελάκη για τον στόχο των ευρωεκλογών – «Ρεαλιστική η δεύτερη θέση»

Χάρης Δούκας: Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα της ΕΕ στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:04