search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Στη μνήμη του ο ΑΝΤ1 αναμεταδίδει την τελευταία συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» (video)

29.12.2023 11:30
karras_2912_1460-820_new

Άφησε εποχή με τα τραγούδια του αλλά και την απλότητα που τον διέκρινε στην σπουδαία διαδρομή του, ο Βασίλης Καρράς. Ο ΑΝΤ1 τιμώντας τη μνήμη του τραγουδιστή θα μεταδώσει αύριο (30/12) στις 23.00 την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η οποία γυρίστηκε το Μάιο του 2021 και έμελλε να αποτελέσει την τελευταία συνέντευξη του. 

Ο Βαίλης Καρράς, μέλος της «αγίας πεντάδας» της Θεσσαλονίκης (μαζί με τους Μελά, Τερζή, Φωτιαδη, Καλαϊτζή), σε εκείνη τη συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου, ξετύλιξε την ιστορία του, από τα πρώτα του βήματα, όταν έβαζε χρήματα από την τσέπη του για να βγάζει δίσκους, τη δουλειά του ως μηχανικός αυτοκινήτων -υπήρξε η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τη μουσική- και με «θητεία» στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να καθιερωθεί με το πρώτο του τραγούδι, «Εγώ αγάπη μου, εγώ». Ακολούθησαν δίσκοι που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι.

Ο Βασίλης Καρράς αφηγήθηκε σημαντικές στιγμές από τη λαμπρή πορεία του, μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες και τις συνεργασίες του, καθώς και για τα τραγούδια που ο ίδιος έγραψε, αλλά και για τις δυσκολίες και τις στεναχώριες που πέρασε.

Διαβάστε επίσης:

Love Actually: Δέκα πράγματα που δεν ήξερες για την αγαπημένη ρομαντική κομεντί (videos)

ERTFLIX: «Βρέχει» ταινίες και σειρές

Το Mega επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04