search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Παιδοκτονία στη Βέροια: Με επιλόχειο κατάθλιψη η μητέρα – Δεν είχε ξεπεράσει την μαθητική τραγωδία στα Τέμπη -Σήμερα η νεκροψία του βρέφους (videos)

10.01.2024 08:28
veroia moro thanatos – new

Για σήμερα, Τετάρτη (10/1), είναι προγραμματισμένη η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής του 6 μηνών αγοριού το οποίο δολοφονήθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Για την δολοφονία του βρέφους κρατείται η 37χρονη μητέρα του, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, η βρεφοκτόνος είναι επικουρική συμβασιούχος νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και ήταν σε άδεια λοχείας για τη γέννηση του μωρού, το οποίο και δολοφόνησε.

Επίσης, σύμφωνα τοπικά μέσα, εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη, πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική. 

Τέλος, η 37χρονη φέρεται να έχει υπάρξει κατά το παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε, η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003, 21 παιδιά της οποίας έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Καταιγίδες, κρύο και χιόνια

Γυναικτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του (Video)

Τουρισμός για Όλους: Voucher διακοπών αξίας έως και 400 ευρώ – Όλο το ΦΕΚ με τους δικαιούχους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:48