search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Αρνητικός και ο Γκιουλέκας – «Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο» (videos)

12.01.2024 09:20
gkioulekas_new

Την πρόθεσή του να μην ψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής (12/1) ο Κώστας Γκιουλέκας.

«Η δική μου πρόθεση είναι να μην ψηφίσω το νομοσχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η στάση του είναι αρνητική γιατί έχει σοβαρότατες επιφυλάξεις και διαφωνίες.

Ο Κώστας Γκιουλέκας τόνισε παράλληλα πως το έχει γνωστοποιήσει και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Εξηγώντας την στάση του, σημείωσε πως «ο γάμος πηγαίνει μαζί με την υιοθεσία τέκνων, δεν μπορεί να το ξεχωρίσει κανείς».

Ερωτηθείς και για την επιλογή που έδωσε ο πρωθυπουργός για αποχή, ο Κώστας Γκιουλέκας είπε «πως υπάρχει κι αυτή η επιλογή. Είναι μια πολιτική διέξοδος που έδειξε ο πρωθυπουργός, αλλά το τι θα επιλέξει ο καθένας να κάνει μέχρι τέλος, είναι κάτι που θα κριθεί και από τις ισορροπίες που θα δημιουργηθούν».

Προσέθεσε πως κανείς αν ήταν να ρίξει την κυβέρνηση ή να απέχει, θα διάλεγε το δεύτερο.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (9/1) στο One είχε ρίξει… προειδοποιητικές βολές δηλώνοντας ότι «αν περιλαμβάνεται η τεκνοθεσία στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν θα το ψηφίσω».

«Αφενός, τα δικαιώματα όλων πρέπει να γίνουν σεβαστά, όμως δεν ακούω κάτι για τα δικαιώματα των παιδιών {…} Οφείλουμε να προστατεύσουμε ένα παιδί στην ευαίσθητη ηλικία των 2,3 και 4 χρονών», είχε προσθέσει ο Κώστας Γκιουλέκας, διατυπώνοντας τις ενστάσεις του σχετικά και με την αναφορά στους γονείς ως «Γονέας Ένα» και «Γονέας Δύο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνεί ο τομεάρχης Δικαιοσύνης με την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια (video)

Έτοιμος ο Ανδρουλάκης να συγκρουστεί με τον Μητσοτάκη – Τα 4 μέτωπα του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Τσίπρας προτείνουν να ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34