search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Γιώργος Τσίπρας για κομματική πειθαρχία: Από την τηλεόραση έμαθα την απόφαση Κασσελάκη (video)

12.01.2024 09:56
giorgos tsipras

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία στο θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μετά τον τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος δήλωσε ότι διαφωνεί με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας για την υπερψήφιση της κυβερνητικής ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια, την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Kontra, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κάτι».

Όταν ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;», ο Γιώργος Τσίπρα απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι υπήρχαν διαφωνίες για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας:

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ – Αποστρατεύεται ο Φλώρος

Έτοιμος ο Ανδρουλάκης να συγκρουστεί με τον Μητσοτάκη – Τα 4 μέτωπα του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Τσίπρας προτείνουν να ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:56