search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Βρήκαν κηλίδα αίματος σε βάρκα – «Ξεψαχνίζουν» κλήσεις και επικοινωνίες του κρεοπώλη

16.01.2024 22:59
mesologgi_exafanisi

Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι έχει στα χέρια της η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση και συνεχίζουν τις έρευνες για τον 31χρονο έχουν εντοπίσει μία κηλίδα αίματος σε βάρκα.

Παράλληλα, έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν τις συνομιλίες που είχε ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό πριν από την εξαφάνισή του, αναφέρει ρεπορτάζ του Mega.

Οι επίμονες κλήσεις

Ο 50χρονος κρεοπώλης, το κρίσιμο διάστημα της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, επί 40 λεπτά επιχειρούσε επίμονα να επικοινωνήσει με δύο άτομα: Μια γυναίκα και έναν άνδρα. Η γυναίκα δεν απάντησε, ωστόσο βρήκε τον άνδρα με τον οποίο συνομίλησαν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία αμφότεροι έχουν σβήσει. Μάλιστα, ο ίδιος ο κρεοπώλης τον ανέφερε.

Ο άνδρας-κλειδί έχει δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο χθες οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του για να εξεταστεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Πιθανόν να τον καλέσουν να τον ανακρίνουν αύριο, ενώ αναμένεται να κατασχέσουν και το κινητό της γυναίκας.

«Τι γίνεται στον Κορυδαλλό;»

Ένα ακόμη στοιχείο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενούς του, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

«Αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω»

Mάλιστα, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε, μιλώντας στο Mega, ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι «αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω».

Κενά και ασάφειες στις καταθέσεις του κρεοπώλη

Όπως ‘ολα δείχνουν, ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις, στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επομένη της εξαφάνισης, και έψαχνε τον αδερφό μου, και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει, 2,5 ώρες μακριά, ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ, αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου, δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε επίσης στο Mega η αδερφή του Μπάμπη. Η ίδια τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 30χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και με τον οποίο επικοινώνησε ο νεαρός, για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ζαμπούνη: Από τον Ιούνιο γνώριζαν για το συμβόλαιο θανάτου, έκθετη η ΕΛΑΣ – Στο «μικροσκόπιο» το λαθρεμπόριο καυσίμων

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Η έκρηξή του ήταν 15 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Hunga Tonga, το 2022 (Videos)

Άγριος ξυλοδαρμός 28χρονης πριν την Πρωτοχρονιά: Πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09