search
ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 18:10
MENU CLOSE

Καφαντάρη για γάμο ομόφυλων: «Λεκτική υπερβολή η “κομματική πειθαρχία” που είπε ο Κασσελάκης – Δεν υπάρχει θέμα» (video)

17.01.2024 11:33
kafantari_1701_1460-820_new

Στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναφέρθηκε το μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που έχει σαφή θέση για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα όχι στα λόγια -γιατί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει καταθέσει ακόμα νομοσχέδιο-, έχουμε καταθέσει σχέδιο νόμου.

Η ΚΟ έχει υπογράψει το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα για κομματική πειθαρχία. Δεν τέθηκε θέμα στην ΚΕ από τον κ. Κασσελάκη, το ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου. Είμαστε ένα συλλογικό κόμμα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί η αναφορά στην κομματική πειθαρχία να ήταν μία λεκτική υπερβολή του κ. Κασσελάκη. Υπάρχει σύμπνοια, συλλογικότητα και δεν υπάρχει πια καχυποψία μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν αντιρρήσεις για το εν λόγω θέμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε η κ. Καφαντάρη.

Διαβάστε επίσης:

Στο Νταβός από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Ανδρουλάκης για γάμο ομόφυλων: Τι θα πει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Το μήνυμα στους διαφωνούντες

Νέα ηγεσία στην ΕΛΑΣ: Σε τι αποσκοπούν οι αλλαγές του Χρυσοχοΐδη, ποια τα επόμενα βήματα για την ασφάλεια του πολίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 05.08.2025 18:10