search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:03
MENU CLOSE

MasterChef: Η παραγωγή τρολάρει τον Χρήστο για τη… «λακωνικότητά» του (video)

30.01.2024 10:35
xristos_masterchef
instagram@masterchefgr

Ένα χιουμοριστικό βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram, η παραγωγή του MasterChef.

Η παραγωγή τρόλαρε τον παίκτη από τη «γκρι μπριγάδα» που μάλλον δεν… τσιγκουνεύτηκε τα λόγια του, πριν ψηφίσει έναν από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση, μετά την ήττα της ομάδας τους στη δοκιμασία του Mystery Box.

«Να πω και εγώ δυο λόγια, αν μου επιτρέπετε…», ακούγεται να λέει ο 36χρονος παίκτης στην αρχή του βίντεο, μόνο που σίγουρα δεν ήταν δύο, καθώς ο σεφ έβγαλε… κανονικό λόγο μπροστα στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια, στο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι του Star στο instagram, ο παίκτης φαίνεται να μιλάει μια… αιωνιότητα, ενώ το βίντεο «τρέχει» σε fast forward.

«Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Να μια έκφραση που θα χαρακτήριζε εξαιρετικά τον Χρήστο μας», γράφει η χιουμοριστική λεζάντα της ανάρτησης που ακολουθείται από ένα emoji… σκασμένο στα γέλια.

Διαβάστε επίσης:

«Εκατομμυριούχος» και «Famagusta» πρώτα σε τηλεθέαση προγράμματα του διήμερου

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega και το Σαββατοκύριακο

Τηλεθέαση «στον Θεό» για το Mega την Παρασκευή – Νέο ρεκόρ για το κανάλι της Συγγρού (πίνακες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15