search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:13
MENU CLOSE

Φοιτητικές κινητοποιήσεις: Καταγγελίες για στημένα ρεπορτάζ συκοφάντησης των συνελεύσεων – Το βίντεο της Πανσπουδαστικής (video)

31.01.2024 09:55
foitites_new

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της ίδρυσης ιδιωτικών ΑΕΙ είναι οι φοιτητές, παρά τη συνεχή συκοφάντηση από κυβέρνηση και μερίδα των ΜΜΕ.

Με αποφάσεις του τέταρτου γύρου των γενικών συνελεύσεων ανά την Ελλάδα, οι φοιτητικοί σύλλογοι αποφασίσουν μαζικά και πανηγυρικά την ανανέωση των αγωνιστικών αποφάσεων, με τεράστια πλειοψηφία.

Έτσι, η Πανσπουδαστική (παράταξη του ΚΚΕ στα πανεπιστήμια) βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τη ΔΑΠ (κυβερνώσα παράταξη), η οποία αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και με την βοήθεια αρκετών ΜΜΕ, συνεχίζει να κάνει λόγο για μειοψηφίες που κλείνουν τα πανεπιστήμια.

Σε βιντεάκι που ανήρτησε, η Πανσπουδαστική αποκαλύπτει ένα «ρεπορτάζ» κατασυκοφάντησης των γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων, όπου δύο γνωστά στελέχη της κυβερνητικής ΔΑΠ σε Ιατρική και Νομική εμφανίζονται ως… απλοί φοιτητές που καταθέτουν την εμπειρία τους και είναι αγανακτισμένοι με τις καταλήψεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τελευταίο διάστημα, η κυβερνητική ΔΑΠ χάνει πανηγυρικά στα αμφιθέατρα και τις γενικές συνελεύσεις και χρησιμοποιεί ως όπλο τρομοκράτησης των φοιτητών τις χαμένες εξεταστικές.

ΔΑΠ, κυβέρνηση και μερίδα των ΜΜΕ μάλλον πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των φοιτητών

Διαβάστε επίσης:

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Κηφισίας

Βόλος: 35χρονη καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της – «Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα»

Λέσβος: Δύο νεκροί πρόσφυγες μετά από πρόσκρουση βάρκας στα βράχια – Ένας αγνοούμενος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:13