search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Αγρότες: Την Τρίτη τελικά η συνάντηση με Μητσοτάκη

09.02.2024 12:33
Mitsotakis-Agrotes


Την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες στο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε δηλώσει αρχικά ότι η συνάντηση θα γινόταν τη Δευτέρα, μέρα όμως που ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Βελιγράδι.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας «ο πρωθυπουργός έχει πει ότι είναι πάντα ανοιχτός στο διάλογο».

Ερωτηθείς o Δημήτρης Τσιόδρας για το τι θα συμβεί ως την Τρίτη όσον αφορά στα αγροτικά μπλόκα και το κλείσιμο των δρόμων, ανέφερε: «Δεν μπορεί το δικαίωμα μιας ομάδας στη διαμαρτυρία να είναι σε βάρος των δικαιωμάτων άλλων ομάδων. Πρέπει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί, η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο».

«Τα δημοσιονομικά περιθώρια δεν είναι απεριόριστα, σε μέσο μακροπρόθεσμο επίπεδο μπορούν να εξεταστούν ζητήματα τα οποία αφορούν τους αγρότες πέραν όσων έχουν ανακοινωθεί – και δεν είναι λίγα- αναφέρομαι στις μειώσεις των ΦΠΑ για τα αγροτικά λιπάσματα και ζωοτροφές στα αγροτικά μηχανήματα κλπ», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρκόπουλου – Μαρινάκη για τις επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων: Θεσμικός κατήφορος μεχρι τελικής πτώσης (video)

Ο Μαρινάκης μιμείται Μαρκόπουλο: Θλιβερός εκνευρισμός από το χαστούκι της ευρωβουλής και μπούλινγκ σε δημοσιογράφους  

Μητσοτάκης: Σύντομα η παρέμβαση της κυβέρνησης για τη Golden Visa – Μπορεί να φτάσει και τα 800.000 ευρώ το όριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:55