search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Famagusta: Συγκλόνισε ο βιασμός του Μιχάλη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό (Video)

11.03.2024 11:17
famagusta-new

Μια έντονη ιστορία από τον Μιχάλη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Famagusta, το βράδυ της Κυριακής, που αφορούσε στον βιασμό που υπέστη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό, 50 χρόνια πριν.

«Σκοτείνιασαν όλα, ούτε κατάλαβα πως βρέθηκα στο καράβι που μετέφερε τους αιχμαλώτους στην Τουρκία. Στα Άδανα κάποιους δεν τους πείραξαν. Εγώ όμως ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι εκεί θα μου έκαναν τη ζωή μου κόλαση» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μιχάλης στον Μάικλ Κούρτη, τον οποίο και υποδύεται στη σειρά με τεράστια επιτυχία ο Χρήστος Λούλης.

«Την πρώτη νύχτα στις φυλακές, εντελώς τυχαία, άκουσα έναν αξιωματικό να λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου: Αυτός σκότωσε Τούρκο αξιωματικό. Ξεκίνησαν με το να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα, με έβριζαν, με έφτυναν. Με έβγαλαν έξω στην αυλή της φυλακής και μου έκαναν εικονική εκτέλεση» είπε, συνεχίζοντας την περιγραφή του.

«Μια μέρα ήμουν στο ντους μαζί με άλλους τρεις αιχμαλώτους. Μπήκε μέσα ένας αξιωματικός και διέταξε τους άλλους να φύγουν» πρόσθεσε ο Μιχάλης στο τελευταίο αυτό επεισόδιο του πρώτου κύκλου για το «Famagusta», ενώ προβλήθηκε και μια αναπαράσταση των μαρτυρικών στιγμών που βίωσε μετά, με τον βιασμό του.

Διαβάστε επίσης:

OPEN: Έρχεται νέα καθημερινή ελληνική σειρά πριν από το δελτίο ειδήσεων

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι – Τα πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (Photos)

Google Doodle: Σήμερα γιορτάζει τον flat white καφέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24