search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:20
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε» (Video)

09.05.2024 12:33
ntoltse-vita-new

Πρωταγωνίστησε στο πλευρό της αείμνηστης Άννας Παναγιωτοπούλου σε μια σειρά που έμελε να αφήσει ιστορία, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης στο Mega, τη δεκαετία του ’90.

Ο λόγος, φυσικά, για τη «Ντόλτσε Βίτα» όπου οι δυο ηθοποιοί ήταν «παράνομο» ζευγάρι τηλεοπτικά, με το κοινό να καθηλώνεται στη μικρή οθόνη προκειμένου να παρακολουθήσει την ιστορία της «Χριστίνας Μαρκάτου» και του γοητευτικού «Αντώνη».

Μιλώντας στη «Super Kατερίνα», ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξέφρασε τη θλίψη του για τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της, ενώ θυμήθηκε την περίοδο που εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα, επισημαίνοντας ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου τον αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ισάξια, ως συμπρωταγωνιστή της.

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της» είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα».

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Απέρριψαν τη δεύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής οι εισαγγελείς – «Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία»

Πάρις Χίλτον – Νικόλ Ρίτσι: Ξανά μαζί για τηλεοπτικό ριάλιτι

Eurovision: Έτσι θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01