Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τελευταία ενημέρωση: 12:52
Ένας άντρας ηλικίας 47 ετών βρέθηκε νεκρός, επί της οδού Μ. Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο νεκρός φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα από σφαίρα στο κεφάλι.
Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων στην γύρω περιοχή.
Ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός είναι σεσημασμένος για σωρεία ποινικών παραβάσεων.
Σύμφωνα με τις ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 47χρονος άνδρας είναι ο Bashimi ή Artur Turabi, γεννημένος το 1978. Είχε μάλιστα συλληφθεί το 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία διέπραττε κλοπές σε βάρος επιβατών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Το ποινικό παρελθόν του θύματος στρέφει το βάρος της έρευνας στην αλβανική μαφία και συγκεκριμένα σε πρόσωπα που εμπλέκονται με τη διακίνηση ναρκωτικών -τόσο στην Ελλάδα όσο και στη γειτονική χώρα.
Φωτογραφίες από το σημείο της εκτέλεσης όπως έπιασε ο φακός της Eurokinissi:
Διαβάστε επίσης:
Tροχαίο δυστύχημα στη Βοιωτία: Νεκρός 33χρονος μοτοσικλετιστής που «καρφώθηκε» σε τρακτέρ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.