Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον ανέβασε στο Instagram η Άννα Βίσση, η οποία τραβήχτηκε τον Ιούνιο στο πάρτι για τη βάφτιση του γιου του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα, στο Κάπρι της Ιταλίας.
Νονά του μικρού ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε στο πάρτι, ντυμένη στα λευκά.
Στη φωτογραφία φαίνεται μαζί με τον Έλτον Τζον, τον 78χρονο «θρυλικό», όπως τον χαρακτήρισε και η ίδια στην ανάρτησή της, μουσικό.
Ο Έλτον Τζον απαθανατίστηκε καθιστός σε καρέκλα, με τα χαρακτηριστικά γυαλιά που είναι σήμα κατατεθέν του.
Στη λεζάντα, η Άννα Βίσση έγραψε: «Έγινα νονά ενός υπέροχου αγοριού και έζησα τρεις μαγικές μέρες και νύχτες με φίλους και αγαπημένους. Η τελευταία ανάμνηση μου ανήκει στον θρυλικό Έλτον Τζον».
Διαβάστε επίσης:
Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν υπάρχει το τέλειο ζευγάρι – Οι σχέσεις δεν είναι ποτέ ευθεία γραμμή»
Στάθης Μαντζώρος: «Οι πιθανότητες να ξυπνήσει είναι 50 – 50» λέει ο πατέρας του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.