search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 15:36
MENU CLOSE

Τραγωδία: Έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του κάμεραμαν που πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ

26.09.2025 12:43
pavlakis_1709_1920-1080_new
credit: Facebook/@George Pavlakis

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του κάμεραμαν Γιώργου Παυλάκη, που πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ, καθώς έφυγε και ο πατέρας του από τη ζωή.

Ο πατέρας του Γιώργου Παυλάκη, Θανάσης, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από εγκεφαλικό, όπως αναφέρει το flamis.gr.

Ο 77χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ωστόσο φαίνεται πως η απώλεια του γιου του ήταν ιδιαίτερα σοκαριστική.

Την περασμένη Κυριακή, μόλις δύο ημέρες μετά την κηδεία του γιου του, εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου λόγω εγκεφαλικού και σήμερα έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ, όταν υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στο Αρκολοχώρι: 4 χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα

Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος σε λογική Φλωρίδη για τις εκταφές – Εξετάζονται αιτήματα για ταυτοποίηση, όχι για αίτια θανάτου

Τέμπη: Φουντώνει το κύμα συμπαράστασης στον Πάνο Ρούτσι – Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 15:35