Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το διάβημα του προέδρου της Νέας Αριστέρας, Αλέξη Χαρίτση, προς τον πρόεδρο του σώματος, Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση των υποκλοπών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Χαρίτσης είχε ζητήσει τη σύγκληση της Επιτροπής προκειμένου να κληθεί ο Σταμάτης Τρίμπαλης, πρώην εκπρόσωπος της εταιρείας Krikel, που εμπλέκεται στην υπόθεση των υποκλοπών, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε στη δίκη για το Predator ότι κατά την εξέτασή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής δεν είπε την αλήθεια, καθώς του «είχαν δοθεί έτοιμες οι περισσότερες ερωτήσεις και οι απαντήσεις» από βουλευτές της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόταση για την κλήση του κ. Τρίμπαλη στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Ο Τσίπρας, τα κανάλια και τα… νεύρα του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.