search
ΔΕΥΤΕΡΑ 15.12.2025 19:16
MENU CLOSE

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ομόφωνα πρόεδρος της Φωνής Λογικής, στο πρώτο συνέδριο του κόμματος

15.12.2025 17:08
latinopoulou 77- new

Το πρώτο της συνέδριο έκανε η Φωνή Λογικής εκλέγοντας ομόφωνα την Αφροδίτη Λατινοπούλου στην προεδρία.

Το συνέδριο ψήφισε επίσης το καταστατικό του κόμματος, ενέκρινε το κείμενο Θέσεων και Αρχών και πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες για την εκλογή των 70 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, με τα επίσημα αποτελέσματα να εγκρίνονται από την Εφορευτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε: «Πριν καν κλείσουμε 1,5 χρόνο ζωής ως κόμμα κάνουμε και το πρώτο μας συνέδριο. Ένα συνέδριο ζωντανό, ένα συνέδριο αληθινό, ένα συνέδριο με ανοικτές πόρτες και διάφανες διαδικασίες» και σε μία περίοδο που το κόμμα δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα. «Ο κόσμος μας ακούει και μας πιστεύει. Βλέπει πως λέμε λογικά πράγματα. Βλέπει πως ποτέ δεν αλλάζουμε θέσεις. Βλέπει πως δεν κάνουμε κωλοτούμπες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβαστε επίσης:

Πέντε άξονες παρέμβασης για τους αγρότες και νέο κάλεσμα για διάλογο – Υπάρχουν περιθώρια λέει ο Τσιάρας και περιμένει «υπευθυνότητα»

Βουλή – Προϋπολογισμός: «Η Δημοκρατία ως πολίτευμα χωρίς μεσαία τάξη δεν μπορεί να υπάρξει», είπε ο Δένδιας

Επίθεση Μαρινάκη στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σφαγή στην Αυστραλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.12.2025 19:16