Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από μία σπίθα που πετάχτηκε από τη ξυλόσομπα του σπιτιού, εκτιμάται πως ξεκίνησε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου αγοριού και έστειλε στο νοσοκομείο τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειας στη Ροδόπη.
Αυτό ισχυρίστηκαν γείτονες που έσπευσαν νωρίς το πρωί στο σπίτι με το που αντιλήφθηκαν τις φλόγες.
Η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του θύματος, νοσηλεύονται, με το παιδί να είναι σε σοβαρή κατάσταση καθώς έχει εισπνεύσει πάρα πολύ καπνό, ενώ μαζί με τον πατέρα του έχει εγκαύματα.
Η οικογένεια, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κοιμόταν όταν μία σπίθα από τη ξυλόσομπα φαίνεται να ξεκίνησε την φωτιά. Η τετραμελής οικογένεια παγιδεύτηκε μέσα στο σπίτι, με τους γείτονες, γύρω στις 06:30 το πρωί, να καλούν την πυροσβεστική.
Οκτώ πυροσβέστες έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, όμως το 7χρονο παιδάκι είχε χάσει ήδη τη ζωή του.
«Σε 6 λεπτά ήταν στο σπίτι η πυροσβεστική. Το παιδί εισέπνευσε πολύ καπνό και είχε και κάποια εγκαύματα. Ο πατέρας έχει εγκαύματα στην πλάτη και στα πόδια. Δυστυχώς το ένα παιδάκι δεν τα κατάφερε», ανέφερε ένας γείτονας της οικογένειας.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στην περιοχή του Αθανασίου Διάκου
Στο Ασκληπιείο 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.