search
ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 23:42
MENU CLOSE

Δίκη για τα Τέμπη: «Αναγκάστηκα να καθίσω στις θέσεις των κατηγορούμενων» – Η μαρτυρία της Ντίνας Μαγδαλιανίδη

24.03.2026 22:08
dina

Στις θέσεις που προορίζονταν για τους κατηγορούμενους αναγκάστηκε να καθίσει η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών

«Δεν είχε χώρο εκεί που κάθονταν οι υπόλοιποι συγγενείς θυμάτων, οπότε αναγκάστηκα να κάτσω στις θέσεις που μου είπαν ότι προορίζονταν για τους κατηγορουμένους. Πιο πολύ το άγχος μου ήταν στο πώς θα βγω αν γίνει κάτι, πώς θα βγω αν νιώσω άγχος. Με αγχώνει ο πολύς κόσμος. Περίμενα να ξεκινήσει στις 13 Μαρτίου. Είναι λογικό να οργίστηκαν οι συγγενείς, με τα προβλήματα που υπήρχαν», είπε, μιλώντας στο MEGA.

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη δεν έκρυψε την απογοήτευση της συνθήκες στη δίκη. «Μετά από αυτό κάπως απογοητεύτηκα λέω “θα μπορέσω να πάω και την 1η Απριλίου;”. Θέλω, απλά για να δηλώνω το παρών και να δείχνω και τη συμπαράστασή μου και στα άλλα άτομα που εμπλέκονται σε όλο αυτό, στους συγγενείς θυμάτων, στους τραυματίες».

Για την κατάσταση της υγείας της είπε, «Έχει βελτιωθεί με τεράστια προσπάθεια. Κάποια πράγματα είναι μόνιμα βέβαια, εν μέρει στενάχωρα, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα βελτίωσης, τουλάχιστον από μέρους μου. Η ζωή δεν είναι χωρίς πόνο και δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδια».

Διαβάστε επίσης

Δίκη για τα Τέμπη: Ο Κουρέτας απαντά στον Φλωρίδη – «Με την έγκριση του υπουργείου το 1,3 εκατ. για την αίθουσα»

Κουτσόλαμπρος για Δίκη Τεμπών: «Αυτό που αντιμετωπίσαμε χθες ήταν απαράδεκτο»

Δίκη για τα Τέμπη: Βαρύ το κλίμα για Φλωρίδη – Αυξάνονται οι αιχμές από «γαλάζιους» βουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 23:37