search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 20:32
MENU CLOSE

Σερί τηλεθέασης Alpha και ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ αλλά για διαφορετικούς λόγους την Πέμπτη (26/3)

27.03.2026 16:56
tileorasi_diafimiseis_3010_1460-820_new
credit: pixabay

Προφανώς, Alpha και ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ συνιστούν τα δύο άκρα αντίθετα στην κατανομή μεριδίων από την πίτα τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών.

Αν ο Alpha αποσπά «τη μερίδα του λέοντος» σχεδόν σε καθημερινή βάση, η ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ αποκομίζει «δείγμα» τηλεθέασης. Μάλιστα, έχει καταφέρει σερί τεσσάρων ημερών (Δευτέρα-Πέμπτη) και αυτή την εβδομάδα, αλλά και την προηγούμενη, με τον αριθμό 0 (μηδέν) στο κύριο μέρος του μεριδίου της.

Κατά τα λοιπά, στα αξιοσημείωτα της περασμένης ημέρας ήταν και το μερίδιο 3% που «χτύπησε» το ΜΑΚ TV. Είναι δε η υψηλότερη επίδοση του σταθμού μέχρι τώρα, από την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Ν. Χατζηνικολάου η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από την παραίτησή του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Eurovision 2026: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Akylas με το «Ferto» στα στοιχήματα (Video)

ΑΝΤ1: Καταφθάνει Μεγάλη Τετάρτη (8/4) ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 20:29