search
ΣΑΒΒΑΤΟ 06.06.2026 12:09
MENU CLOSE

Συρίγος: «Οι γυναικοκτόνοι δεν “φυτρώνουν”, γεννιούνται και μεγαλώνουν με συγκεκριμένο τρόπο»

06.06.2026 10:47
syrigos_kalamata

Μήνυμα στους δημοσιογράφους, με αφορμή τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα, έστειλε ο Νίκος Συρίγος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Σχολιάζοντας τη συζυγοκτονία, που σόκαρε το πανελλήνιο, ο δημοσιογράφος είπε: «Οι γυναικοκτόνοι δεν “φυτρώνουν”, γεννιούνται και μεγαλώνουν. Και μεγαλώνουν με συγκεκριμένο τρόπο που αποδεικνύεται από τις αντιδράσεις των γονιών τους, όταν κάνουν αυτή την πράξη».

»Δυστυχώς εμείς τους μεγαλώνουμε», επισήμανε.

«Δεν με ενδιαφέρει το να φανώ δυσάρεστος σινάφι μας. Προσέξτε όταν γίνεται κάτι τέτοιο τι λέτε και τι γράφετε κάποιοι, γιατί, δεν ξέρω αν το θέλετε ή όχι, είναι σαν να δίνετε άλλοθι στον δράστη! Προσέξτε! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», είπε δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη γυναίκα δέχτηκε 45 μαχαιριές από τον σύζυγό της, ενώ οι δύο μικρές τους κόρες κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης:

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στην ιστορία με περιουσία 2 δισ. δολαρίων

«Τόπο στα νιάτα» λέει η Μισέλ Ομπάμα: «Τα podcast είναι πιθανότατα το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας μου, είμαι 62 ετών»

Σε λίστα για μεταμόσχευση πνεύμονα η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας, μετά την επιδείνωση της υγείας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.06.2026 12:07