search
ΚΥΡΙΑΚΗ 07.06.2026 03:03
MENU CLOSE

Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου για συμμετοχή στη Χαμάς και σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών

07.06.2026 00:17
astinomia-new

«Συνελήφθη στην Kρήτη, μετά από κοινή επιχείρηση της ΕΥΠ και της Δ.A.E.E.B., 37χρονος αλλοδαπός Παλαιστινιακής καταγωγής κατηγορούμενος για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, λήψη εκπαίδευσης, ταξίδι και σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών», αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, συνδέονταν με πρόσφατα συλληφθέντα άτομα στην Κύπρο, για αδικήματα τρομοκρατίας.

Κατά τις έρευνες σε οικίες στην Κρήτη και την Αθήνα, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, φορητός H/Y, μέσα αποθήκευσης δεδομένων, τραπεζικές κάρτες και εργαστηριακός εξοπλισμός.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Τροχαίο με τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο τρία παιδιά

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Με χτυπούσε και την χτυπούσα και εγώ – Θόλωσα και έκανα ό,τι έκανα», είπε στην απολογία του ο 41χρονος

Αργυρούπολη: Τυλίχθηκε στις φλόγες αυτοκίνητο – Κάτοικοι βγήκαν με πυροσβεστήρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07.06.2026 00:49