search
ΤΡΙΤΗ 14.07.2026 14:08
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Η 16χρονη κόρη της έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα (Video)

14.07.2026 11:42
belucci-new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Λεονί, ανοίγοντας την επίδειξη Alta Moda του οίκου Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα της Σικελίας.

Η νεαρή εμφανίστηκε στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου στο Βοτανικό Πάρκο Radicepura, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή Alta Moda, φορώντας μια εντυπωσιακή φλοράλ τουαλέτα με έντονα χρώματα.

Η παρουσία της αποτέλεσε, μάλιστα, μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς, σηματοδοτώντας το επίσημο ντεμπούτο της ως μοντέλο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκτός από τη μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κρίστιαν Μπέιλ.

Η Λεονί είναι η μεγαλύτερη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ. Η νεαρή έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της, ενώ η πορεία της στη μόδα φαίνεται να ξεκινά με μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία. 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση ήρθε λίγους μήνες μετά την φωτογράφιση μαζί με τη μητέρα της στο τεύχος του Απριλίου της ιταλικής Vogue.

Διαβάστε επίσης:

Γιώτα Τσιμπρικίδου: Τρισευτυχισμένη στα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει με την κόρη της (Video)

Χριστίνα Κοντοβά: «Ένιωσα τύψεις γιατί δεν αισθανόμουν ότι αγαπάω το παιδί μου από την αρχή» (Video)

Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της – «Ένας μήνας γυναίκα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.07.2026 14:08