Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈνα τραπέζι με… βαριά ονόματα των διεθνών media είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος γευμάτισε μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, με τον Ρούπερτ Μέρντοχ.
Ο Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των media, που έχει χτίσει μια αυτοκρατορία από τη Fox Corporation μέχρι τη Wall Street Journal και τη The Sun, δεν ήταν μόνος. Μαζί του στο Μαξίμου ήταν η σύζυγός του, Έλενα Ζούκοβα, αλλά και δύο από τα πλέον ισχυρά στελέχη του μιντιακού του ομίλου.
Ο λόγος για τη Ρεμπέκα Μπρουκς, CEO του ομίλου, η οποία, αξίζει να σημειωθεί πως είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο παράνομων υποκλοπών που οδήγησε στο κλείσιμο της News of the World και τον Κιθ Πουλ, διευθυντή του New York Post Group.
Ένα γεύμα με ισχυρές παρουσίες, λοιπόν, και ένα τραπέζι που δύσκολα περνά απαρατήρητο…
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.