search
ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 21:15
MENU CLOSE

Κυψέλη: Προφυλακιστέοι και για τον θάνατο του βρέφους ο 43χρονος και η 38χρονη

08.09.2026 20:19
kypseli vrefos

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Για δεύτερη φορά κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους οι γονείς του βρέφους, η σορός του οποίου βρέθηκε σε ψυγείο στο διαμέρισμα που διέμεναν στην Κυψέλη.

Ήδη έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μαζί με τον 26χρονο Αφγανό φίλο της 15χρονης κόρης τους για το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 43χρονος Έλληνας πατέρας και η 38χρονη Γερμανίδα μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι εκείνοι που θανάτωσαν το βρέφος χτυπώντας το με μαχαίρι και στη συνέχεια κατέψυξαν τη σορό και τη μετέφεραν μαζί τους.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους οικογένειας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία.

Κατά την απολογία τους σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν ότι σκότωσαν το βρέφος.

Δεύτερη προφυλάκιση και για τον Αφγανό

Την προσωρινή κράτηση και του 26χρονου Αφγανού αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Αυτή τη φορά ο Αφγανός αντιμετωπίζει την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη κόρη του ζεύγους, ηλικίας 15 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του ότι νόμισε πως η 15χρονη ήταν ενήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα κατά των αστυνομικών: «Πήγε στο Α.Τ. για να ζητήσει βοήθεια και δεν έκαναν τίποτα»

Συναγερμός στην αστυνομία: 26χρονος απέδρασε από το Εφετείο

Χορεύτρια από τη Λάρισα εντυπωσίασε σε αραβικό γάμο στο Λονδίνο με belly dance στη «Μισιρλού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 21:14