search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.09.2026 09:17
MENU CLOSE

Γιατί ο Μητσοτάκης επέμεινε για Φλωρίδη στην Α’ Θεσσαλονίκης

16.09.2026 08:34
FLORIDIS

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Έκπληξη – αν και όχι μεγάλη… – προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση Μητσοτάκη ότι ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις προσεχείς εκλογές.

Ως γνωστόν, αρχικά ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, ωστόσο, λένε οι πληροφορίες, δέχθηκε πίεση από το Μαξίμου και τελικά υποχώρησε, καθώς του επισημάνθηκε ότι η Α’ Θεσσαλονίκης χρειάζεται ενίσχυση ενόψει των εκλογών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Φλωρίδης εκτιμάται ότι έχει διείσδυση σε ψηφοφόρους που δεν «καλύπτονται» από τους υφιστάμενους υποψηφίους και ότι μπορεί να φέρει ψήφους – κυρίως κεντρώων και αναποφάσιστων – σε μια εκλογική μάχη όπου κάθε ψήφος μετράει.

Βέβαια, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, ενώ – για να τα λέμε όλα – υπήρξαν και κάποιες «γκρίνιες» για την περαιτέρω… πασοκοποίηση της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Αιχμή Διαμαντοπούλου για το τηλεοπτικό σόου με τον Κασιδιάρη

«Καρφί» Κουτσούμπα για Μητσοτάκη – Τσίπρα: «Θυμίζουν αγώνα Βραδυποριακού – Ταλαιπωριακού…»

Μετά τη Μάνου και ο Τσαγκαρουσιάνος βρήκε ευκαιρία για μικροψυχία – Η ανάρτηση που προκάλεσε την αιχμηρή απάντηση Δούκα   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.09.2026 09:13