Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ πολιτική… μετάλλαξη -ας την χαρακτηρίσουμε έτσι- του Στέφανου Κασσελάκη μέσα σε 1,5 χρόνο είναι πράγματι εντυπωσιακή.
Από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπου δήλωνε… φανατικά αριστερός, ο πρόεδρος των Δημοκρατών έκανε… νεοφιλελεύθερη στροφή (με ανακοίνωση μάλιστα, αφού αποχώρησαν δεκάδες στελέχη) και άρχισε τις συνεντεύξεις και τις συναντήσεις με δεξιούς και τελευταία και ακροδεξιούς.
Προηγήθηκε η συνάντηση/συζήτηση στην Κύπρο με τον Φειδία Παναγιώτου, η οποία προκάλεσε αίσθηση, αλλά πέρασε… αναίμακτα για τον ίδιο.
Ακολούθησε όμως εκείνη η παρτίδα… τένις με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πάνω στο διάστημα που αποφάσισε πως δεν θέλει να εκφράζει την κεντροαριστερά (και επισήμως τουλάχιστον).
Χθες εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες στο Open χαμογελαστός, παραχωρώντας συνέντευξη στον… Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κάτι που ως πρόεδρος «φιλελεύθερου κέντρου» μάλλον τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα. Φανταζόμαστε ότι αν δήλωνε ακόμη κεντροαριστερός δεν θα έκανε ένα τέτοιο βήμα μιλώντας σε έναν… φανατικό δεξιό. Ή μήπως όχι;
Διαβάστε επίσης
Η Γρατσία… μαζεύει το «θα φύγω από τη χώρα» της Καρυστιανού
Η – επιεικώς – περίεργη αναφορά Νετανιάχου στον Μαρκ Τουέιν και η Ιστορία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.