Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΓια δεύτερο σαββατοκύριακο στη σειρά, ο ΣΚΑΪ δεν άφησε περιθώρια στον ανταγωνισμό και, με διαφορά, το πρόγραμμά του και τις δύο ημέρες του διήμερου ήταν πρώτο στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.
Το Mega, χάρη κυρίως στις εκπομπές «Εξελίξεις τώρα», το «The chase» και τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της επιθεωρησιακής παράστασης «Markos by night-Notis η επιστροφή», ήταν το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στην ίδια θέση, την Κυριακή, πέρασε ο Alpha, ενώ το Mega εμφάνισε έντονη συρρίκνωση της δυναμικής του, ωστόσο απέσπασε το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, το οποίο ήταν μονοψήφιο.
Πιο ξεκάθαρη, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ήταν η αποστασιοποίηση τριών στους δέκα τηλεθεατές από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, την Κυριακή. Το Σάββατο το ποσοστό τους ήταν σχεδόν στο 28%.

Διαβάστε επίσης:
Κλασικά πρώτο το Mega σε τηλεθέαση την Παρασκευή (23/10)
ALPHA: Από Γενάρη θα δείχνει τι γίνεται κατακαλόκαιρο στις παραλίες του «Baywatch»
BBC: Τα λουκέτα σε κανάλια και ραδιοσταθμό ήταν επώδυνα, αλλά ίσως τα χειρότερα να είναι μπροστά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.