search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Αγωνία για τον 16χρονο …Έρικσεν – Πώς σώθηκε ενώ έπαθε ανακοπή

17.07.2021 15:43
ekav-new

Σωτήριες αποδείχτηκαν οι ενέργειες ενός δασκάλου πολεμικών τεχνών και ενός ναυαγοσώστη για ένα 16χρονο αγόρι στην Αμαλιάδα, που υπέστη ανακοπή στο ζέσταμα πριν ξεκινήσει την προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 8 μ.μ. όταν ο 16χρονος, που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει προπόνηση σε σχολή πολεμικών τεχνών της πόλης, ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος, κάνοντας το καθιερωμένο ζέσταμα.

Αμέσως έσπευσαν δίπλα στο παιδί ο προπονητής του, ο οποίος είναι και ναυαγοσώστης, και ακόμη ένας ναυαγοσώστης οι οποίοι του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στον Πύργο, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Χάρη στις άμεσες ενέργειες η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Oι στιγμές που σταμάτησε ο χρόνος – Από τον Άιρτον Σένα στον Κρίστιαν Έρικσεν

Περίπτωση Έρικσεν στα Μουδανιά: 14χρονος κατέρρευσε την ώρα που έκανε προπόνηση (Video)

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε 25χρονος ποδοσφαιριστής από ανακοπή καρδιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31