search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Eurovision 2022: Εντυπωσίασε στο «Τιρκουάζ χαλί» η Αμάντα Γεωργιάδη (Video)

08.05.2022 21:27
Amanda Georgiadi_new

Στους κήπους της Reggia di Venaria Reale -της πρώην βασιλικής κατοικίας του Οίκου της Σαβοΐας- πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της Eurovision 2022.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 10 Μαΐου.

Το απόγευμα της Κυριακής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο μουσικό θεσμό, άφησε για λίγο τις πρόβες και περπάτησε στο καθιερωμένο «Τιρκουάζ χαλί».

Η επίσημη εκδήλωση, η οποία συμβολίζει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο Τιρκουάζ χαλί ευδιάθετη.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα.

«Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια με την βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνιση της στο πρώτο επίσημο πάρτι της 66ης Eurovision.

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, με την ίδια να απαντά πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της, αλλά και από τον έρωτα.

Διαβάστε επίσης:

Βλαντίμιρ Πούτιν: «Όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας»

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Βατήρας» η απλή αναλογική για την αυτοδυναμία

Τραγωδία στη Μονεμβασιά: Σοκ από τα πρώτα λόγια του δράστη – «Δεν έγινε και τίποτα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:36