search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Οι δημοσκοπήσεις του δείχνουν επαναπροσέγγιση με τους νέους 

22.09.2022 06:30
mitsotakis_new

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μουσικό ραδιόφωνο Sfera. 

Μπορεί η συνέντευξή του Πρωθυπουργού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξάφνιασε πολλούς αλλά ήταν προαποφασισμένη. Ο πρωθυπουργός επέλεξε να μιλήσει σε έναν μουσικό σταθμό, τον οποίο παρακολουθούν κυρίως οι νέοι, προκειμένου να αναφερθεί στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το ζήτημα της στέγασης αλλά και για να επαναπροσεγγίσει τα ηλικιακά κοινά στα οποία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες. 

Τα μηνύματα που παίρνουν στη Νέα Δημοκρατία είναι ότι το κόμμα έχει διαρροές στις ηλικίες 18-33 με τους ψηφοφόρους που φεύγουν να μην έχουν κατασταλάξει σε ποιο κόμμα θα πάνε, γεμίζοντας την δεξαμενή των αναποφάσιστων. 

Πολλοί εντός της ΝΔ εισηγούνται στον Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη να περάσει ένα μικρό λίφτινγκ το κόμμα κυρίως στα Social Media για να μπορέσει να απευθυνθεί και σε αυτές τις ηλικίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το topontiki.gr σύντομα θα πάει και συναυλία συγκροτήματος που έχει ιδιαίτερη απήχηση στις νέες ηλικίες

Όλα για την ψήφο! 

Διαβάστε επίσης:

Η guest εμφάνιση του Νότη Μηταράκη σε σήριαλ του ΑΝΤ1 – «Κανόνισε να έρθεις στη Χίο» (Video)

Στέλιος Πέτσας: Η λάθος δήλωσή του που οδήγησε σε σύγκρουση με τους… «φίλους του»

Ο Βορίδης ανοίγει το «παράθυρο» για συνεργασία με Βελόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28