search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:40
MENU CLOSE

Απροθυμία «βλέπει» ο Τσίπρας στην ΚΟ της ΝΔ να στηρίξει το νομοσχέδιο Πλεύρη – Γκάγκα

01.12.2022 15:37
TSIPRAS-VOULI-1-NEW

Επικεντρωμένη στο νομοσχέδιο και στο ΕΣΥ ήταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, καθότι πολύ σοβαρό ζήτημα για να χωρέσουν υποκλοπές και τα άλλα καυτά θέματα της επικαιρότητας. Πολλώ δε μάλλον που απουσίαζε και ο πρωθυπουργός από τη συζήτηση, καθώς έχει παραπέμψει την μετωπική αντιπαράθεση στο νομοσχέδιο για την ΕΥΠ.

Επιστρέφοντας στον Τσίπρα, λόγω της κρισιμότητας του αντικειμένου της συζήτησης έμεινε προσηλωμένος σε αυτό, κι επιχείρησε μόνο κάποιες μικρές γέφυρες με την υπόλοιπη ατζέντα.

Για παράδειγμα ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση ως κομμάτι του σχολιασμού του ότι δεν υπάρχει προθυμία στην ΚΟ της ΝΔ να στηρίξει το νομοσχέδιο, κάτι το οποίο άφησε να εννοηθεί πως αποτυπώνει το γενικότερο κλίμα στη ΝΔ.

«Κρίσιμο νομοσχέδιο το σημερινό αν και δε βλέπω πολύ δυναμική την παρουσία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας- από τους 158…α ξέχασα ο κ. Πάτσης δεν είναι πια στην κοινοβουλευτική σας ομάδα, συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Αλλά από τους 157 βουλευτές της ΝΔ μόλις 18 δηλώσαν σήμερα να μιλήσουν για να υπερασπιστούν το νομοσχέδιο που εισαγάγει ο κ. Πλεύρης και η κ. Γκάγκα. Μεγάλη απροθυμία βλέπω. Μεγάλη απροθυμία να υποστηριχθεί το κοινοβουλευτικό έργο από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αγγαρεία κάνουνε, ποινή εκτίουνε».

Επίσης, η αναφορά στους «κερδοσκόπους», της υγείας εν προκειμένω, παραπέμπει και πάλι στον Πάτση και στο γενικότερο ζήτημα των κόκκινων δανείων.

Διαβάστε επίσης:

Κοινή εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με την Έφη Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση – έκπληξη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με «Κεντροδεξιό» υποψήφιο

ΠΑΣΟΚ – Κατερίνα Λάσπα: Εκτός από Γραμματέας Εθελοντισμού θα είναι και υποψήφια βουλευτής;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06