search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2023: Ο «πρώτος των πρώτων» αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε (Video)

30.06.2023 12:28
prwtos-twn-prwtwn-6

Εξασφάλισε επίδοση 19.710 μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Απέχει απειροελάχιστα από το «άριστα». Πρόκειται για τον Δημήτρη Καραβασίλη από τη Θεσσαλονίκη. Εξασφάλισε την είσοδό του στη Νομική Θεσσαλονίκης. Μίλησε στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ εξηγώντας πώς τα κατάφερε.

«Πήγαινα σχολείο, έκανα λίγες απουσίες, διάβαζα το βράδυ ένα δίωρο την ημέρα και από 4-5 ώρες τα Σαββατοκύριακα ενώ έβγαινα και 2-3 φορές την εβδομάδα για να αλλάζω παραστάσεις». Στην παρατήρησε, δε, ότι «δεν φαίνεσαι και πολύ σπασίκλας» ο Δημήτρης σχολίασε «δεν θα το έλεγα».

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός εξομολογήθηκε ότι «μου άρεσαν τα αρχαία πάρα πολύ» ενώ για τα επόμενα βήματά του είπε ότι «σκέφτομαι για μεταπτυχιακό έξω αλλά σκέφτομαι να μείνω εδώ».

Για τα επαγγελματικά του βήματα είπε ότι καταρχήν εξετάζει τη δικηγορία «αλλά σκέφτομαι και για ακαδημαϊκός» αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του είναι δικηγόρος και η μητέρα του συμβολαιογράφος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολύ καλές επιδόσεις στις πανελλαδικές πέτυχαν και οι φίλοι του οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στις επιστήμες υγείας.

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Μυρτώ Πισπινή: «Πριν από 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου…» (video)

Reuters για Πύλο: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ναυάγιο – «Το Λιμενικό μας τράβηξε γρήγορα και το σκάφος αναποδογύρισε»

Άλκης Καμπανός: Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν έξω από τις φυλακές συνθήματα υπέρ των κατηγορούμενων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:46