search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Viral το βίντεο με δύο μυστηριώδεις γιγάντιες φιγούρες στη Βραζιλία που φαίνονται «εξωγήινες»

11.01.2024 15:36
ekswgiinoi-1

Περιπατητές που έκαναν οικογενειακή εκδρομή στη Βραζιλία κατέγραψαν σε βίντεο δύο φιγούρες, τις οποίες περιγράφουν ως εξωγήινους.

Η Σάρα Νταλέτε εντόπισε πρώτη τις δύο φιγούρες, καθώς έκανε περίπατο με την οικογένειά της στην περιοχή Ίλα ντο Μελ.

Οι εικόνες που κατέγραψε ανέβηκαν στις πλατφόρμες Χ και Instagram και πολύ γρήγορα έγιναν viral.
Τα μυστηριώδη πλάσματα έχουν ύψος περίπου τριών μέτρων, στέκονται στην κορυφή ενός λόφου και κουνούν τα χέρια τους. Η Σάρα Νταλέτε λέει πως η ίδια «ήταν αδύνατο να φτάσει στην κορυφή» του λόφου όπου βρίσκονταν αυτά τα δύο πλάσματα.

Η Βραζιλία έχει ιστορία με εντοπισμούς διαφόρων φαινομένων που αποδόθηκαν σε UFO, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια αναφορά στην Ίλα ντο Μελ.

Η ιστορία της Σάρα Νταλέτε ωστόσο δεν έχει πείσει τον ειδικό σε θέματα UFO, Νικ Πόουπ.

«Η ιστορία και η αντιδράσεις που προκάλεσε είναι πραγματικά παράξενη», δήλωσε ο Νικ Πόουμ στην εφημερίδα Metro, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο ότι συνέβη οτιδήποτε έχει σχέση με UFO ή εξωγήινους, ή ότι επρόκειτο για οτιδήποτε πέραν της επέμβασης αστυνομικών σε έναν τσακωμό μεταξύ νεαρών».

Επίσης αρκετοί χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν δείχνουν πεπεισμένοι πως οι δύο φιγούρες ήταν εξωγήινοι. Κάποιοι μάλιστα λένε πως πρόκειται για διαφημιστικές φιγούρες που μοιάζουν με μπαλόνια στα οποία διοχετεύεται αέρας και κάνουν κάποιες κινήσεις.

Άλλοι επισημαίνουν πως το βίντεο δεν είναι ευκρινές και κάποιοι κάνουν χιούμορ, λέγοντας πως μόνον μια ομάδα ειδικών στην αντιμετώπιση φαινομένων που προκαλούν τρόμο, μπορεί να πλησιάσει στην κορυφή για να διαπιστώσει τι είναι αυτές οι φιγούρες, που παρουσιάστηκαν ως… εξωγήινοι.

Διαβάστε επίσης:

Βαλένθια: Ταξίδι στην Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης (Videos)

Ισχυρότατος σεισμός στο Αφγανιστάν

Κόλπος του Ομάν: Πειρατεία σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο – Έλληνας ναυτικός μεταξύ του πληρώματος (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09